Ekspedisjon på Hardangervidda

Forskjellen på ekspedisjon og en guidet tur, er at du akspeterer en viss risiko for å kunne komme nærmere opplevelsen

 

Den ultimate skituren kan fort være over Hardangervidda. For noen er en fin skitur i ferdig oppkjørte løyper det som frister mest. Men ønsker man en skitur utenfor løypene, kunne føle den norske naturen, få en følelse av å være helt alene, presse sine egene grenser? Da er en ekspedisjon på Hardangervidda aktiviteten for deg. Hardangervidda er Europas største høgfjellsplatå og nordens største nasjonalpark, så her kan det fort gå tid før man skulle møte på noen.

Hardangervidda er kjent for sitt krevende vær og føre, derfor er en ekspedisjon her ingen lek. Sandviken Camping sitter med tilgang på dyktige og erfarene guider i arktisk klima.

 

isklatring i rjukan

Drømmer du om en egen ekspedisjon? Kunne sove ute i kalde netter og teltet som rister i vinden? Da er en ekspedisjon på hardangervidda perfekt for deg. Sandviken Camping har samarbeid med erfarene guider som har mange ekspedisjoner i “sekken”. Derfor kan Sandviken Camping kunne tilby en komplett pakke inkludert en ekspedisjon du aldri vil glemme.

Alle ekspedisjonene har høy fokus på utstyr og sikkerhet. God innledning og godt lagspill gjør at ekspedisjon ikke bare gir deg en eksotisk naturopplevelse, men også en god trening for hvordan man på best mulig måte skal kunne samarbeide. Alle ekspedisjonene er også lærerike og nyttig for deg som ønsker å en dag kunne ferdes på egenhånd.

Morten på Hardangervidda

Morten som vi samarbeider med innen guide på Hardangervidda slipper nå dere inn i hans liv på Hardangervidda. Len deg tilbake og nyt filmen.

Kanskje dette er noe for deg? Kontakt Sandviken Camping for mer informasjon.

Kontakt oss i dag!

Med kort vei til Rjukan og Hardangervidda, kan vi garantere deg en opplevelsesrik ferie hos oss. Uansett sommer eller vinter. Vi står klare for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Med godt samarbeid med lokale guider, kan vi på forhånd skreddersy en ferie du sent vil glemme.