Fjellvandring på Rjukan

Det er umulig å tenke negative tanker når man vandrer i fjellet

 

«Det skal godt gjøres å tenke negativt i fjellet». Fjellvandring i Rjukan er noe som setter kroppen i en harmonisk tilstand. Man bli mer positivt innstilt, og ser mer inn i fremtiden med et åpent sinn. Selv om Rjukan er plassert like ved Hardangervidda, kan en fjellvandring på Rjukan være vell så avslappende. Med Gaustatoppen som spisser seg opp fra Rjukan sentrum, skjønner man fort at turmulighetene her er enorme.

På Rjukan finner godt merket turstier. En av de meste omtalte er «Sabotørstien».  Sabotørstien er veien de verdensberømte norske motstandsfolkene brukte under 2. verdenskrig når de skulle sprenge tungtvannsfabrikken. Her vandrer du i en sti med stor grad av historie.

På Sandviken Camping hjelper vi alltid våre gjester med å finne den turen som passer dem best. Alt fra enkle dagsturer til flerdagsturer.

isklatring i rjukan

Kontakt oss i dag!

Med kort vei til Rjukan og Hardangervidda, kan vi garantere deg en opplevelsesrik ferie hos oss. Uansett sommer eller vinter. Vi står klare for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Med godt samarbeid med lokale guider, kan vi på forhånd skreddersy en ferie du sent vil glemme.