Isklatring på Rjukan

Isklatring i verdensklasse

isklatring på rjukanMed 6 månder uten sol i Rjukan, danner dette et godt grunnlag for over 200 fosser til kanskje en av den mest populære aktiviteten. Isklatring på Rjukan har eksplodert de siste årene, og mennesker fra hele verden kommer for å oppleve den omtalte plassen. Det er derfor ikke uten grunn til at isklatring i Rjukan er i verdensklassen.

Det tilbys isklatring i alle vanskelighetsgrader, hvor alle er lett tilgjengelig. Det finnes også gode lokale guider som viser deg de beste stedene for isklatring, tilpasset din erfaring.

Sandviken Camping overnatting vil være en god base for din neste ferie hengede fra istappene med isklatring på Rjukan. Med kun 30 km avstand til Rjukan sentrum er opplevelsen aldri langt unna.

 

 

 

 

Kontakt oss i dag!

Med kort vei til Rjukan og Hardangervidda, kan vi garantere deg en opplevelsesrik ferie hos oss. Uansett sommer eller vinter. Vi står klare for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Med godt samarbeid med lokale guider, kan vi på forhånd skreddersy en ferie du sent vil glemme.