Med stor stolthet lanserer vi vår helt nye nettside! 14.05.2015 kl 00:00 går den LIVE! Dette har vært en ting vi lenge har ønsket oss, og nå har vi endelig fått det til.

Vår nye nettside har et design som vi mener skal kunne formidle ennå mer av vårt budskap. Ikke bare skal vi tilby overnatting, men skal nå ha mer fokus på Sandviken Camping som det naturlig stede for overnatting for alle aktiviteter som er rundt oss. Vi kan skilte med steder som Rjukan og Hardangervidda, og dette er noe vi er veldig stolte av.

Innskanning 1Men vi skal heller ikke legge til side av dette er en familicamping som bærer mye god og spennende historie. Dette er noe vi ønsker å gjøre ennå mer tydelig gjennom vår nye nettside. Og drive på den måten og den tradisjonen vi gjør bærer mye ansvar og forpliktelser, men dette er ansvar og forpliktelser vi bærer med stor stolthet. Noe du legger merke til når du setter foten inn hos oss for første gang. Bilder  og historien bæres i våre vegger.

Vi er stolte av nå å kunne være en sentrum med harmoniske opplevelser for alt fra røffe ekspedisjoner på Hardangervidda til historiske opplevelser i Rjukan.

Pusterom i hverdagen

Vi er så heldige å kunne være på et sånn sted som virkelig senker skuldrene. Bare ved å skue utover det landskapet vi har, uansett hvor mange bekymringer og hektiske dager man har vet jeg at det alltid løser seg, og en ro setter seg. Dette er noe våre gjester merker stort preg av. Og det er kanskje ikke så rart at så mange kommer igjen år etter år?

 

Vi lover at Sandviken Camping skal gi et pusterom i din hverdag. Og vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!