Skitur på hardangevidda

Skitur på Hardangervidda

«Om du ønsker en eksotisk opplevelse…!»

 

Noe mer eksotisk inne skiturer i Norge kan man sjeldent skilte med. Og vi på Sandviken Camping er stolte av å kunne være så nær Hardangervidda. På Hardangervidda har men scooteroppkjørte løyper, som er godt merket. Men ønsker man preppet skispor, og en tur med mange bekjentskaper underveis er kanskje ikke Hardangervidda noe for deg. Her kan man gå en hel dag helt alene i kanskje Norges fineste «snøeventyr». Uansett hvor du snur deg ser du et nytt «maleri». Mange sier at den spektakulære landskapet man finner på Hardangervidda er jordens måte å vise hvor dyrbar jorden er.

Ønsker du en skitur på Hardangervidda med en eksotiske opplevelse, er det bare å kontakt oss på Sandviken Camping. Vi hjelper deg med å legge opp din tur, eller om du ønsker en guidet tur.

skitur på hardangervidda
Den fantastiske Tinnløypa starter ca 10 km i sørvestlig retning unna Sandviken Camping, dvs omtrent 25 minutters kjøring.
Tinnløypa er en utrolig flott trasé som tar deg fra Atrå til Rjukan, løypa er ekstra flott når man kan se den vakre Gaustatoppen nesten hele veien.
Myrefykjånvegen som binder to flotte skitraseer sammen, har blitt sammenlignet som å «gå på den kinesiske mur». En utrolig skiopplevelse, må bare oppleves!
Besøk Tinnløypas egen hjemmeside for å sjekke løypeforhold m.m.

Ca 14km i motsatt retning, kommer du til flotte Skirvedalen. Her er det også mange flotte løyper. Det er laget et kart, Vegglifjell, som viser både ski-, sykkel- og vandreturer i fjellområdet. Kartet er til salgs i vår resepsjon. For oppdaterte løypeforhold besøk http://skisporet.no/telemark/skirvedalen

Husk å booke sauna før du reiser på skitur, så kan du varme deg skikkelig når du har kommet tilbake. Felles badstue har vi i det grå sanitærbygget.

Loading...